Service

 

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

KEMKO staat al ruim 25 jaar bekend als de betrouwbare partner voor al uw toegangsoplossingen in de breedste zin van het woord. Voor bijna alle situaties hebben wij de juiste toepassing merendeels geproduceerd in eigen beheer. Als 100% dochter van de FAAC Group, wereldwijd vertegenwoordigd in ruim 80 landen, bent u altijd verzekerd van de nieuwste technologieën en voldoen onze producten altijd aan de laatste normen op gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Vanuit ons magazijn en productiefaciliteit in Doetinchem zijn altijd alle onderdelen op voorraad en dus ook per direct leverbaar.

Verder is onze uitgebreide service landelijk dekkend en 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.

Zekerheid en veiligheid

Naast kwaliteit en vernieuwing staan veiligheid en service bij Kemko hoog in het vaandel. Onze producten voldoen aan de strengste normeringen en onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn in staat om nagenoeg alle merken deurautomaten te voorzien van de juiste service. Middels een risicoanalyse informeren wij u over de mogelijkheden uw bestaande automatische deuren aan te passen aan de recente Europese norm EN 16005.

Kostenreductie en communicatie

KEMKO wil voor u een volledig dienstverlenende organisatie zijn op het gebied van automatische deursystemen. Wij opereren pro-actief en streven naar optimale bedrijfszekerheid. Speciaal voor woningcorporaties en zorginstellingen hebben wij een deurenregistratiesysteem ontwikkeld. Op deze manier zijn wij in staat u op ieder moment te voorzien van een uitgebreide rapportage over het functioneren van de deur. Voor u betekent dit een optimaal overzicht, minder storingen en, niet onbelangrijk, kostenreductie. Dat is typisch Kemko; altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing qua producten en service.

Wij staan niet stil maar kijken vooruit!

Tel. 0314 – 369911
Fax 0314 – 369910
E-mail: info@kemko.nl
KEMKO Doetinchem
Transportweg 12-01
7007 CN Doetinchem

KEMKO Doetinchem is een 100% dochter van FAAC Group en gespecialiseerd in de productie, assemblage, installatie en onderhoud van toegangs- en industriedeuren.